Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Elveția a câștigat Eurovision 2024: artistul a spart trofeul la doar câteva minute după ce a fost desemnat câștigător VIDEO
  Nemo a câştigat duminică Eurovision pentru Elveţia cu „The Code”, un cântec foarte personal despre a fi non-binar. La doar câteva minute după ce a fost desemnat marele câștigător, reprezentantul Elveției a spart trofeul.


  După ce a primit trofeul de la Loreen, reprezentanta Suediei din anul 2023, Nemo a urcat emoționat pe scenă pentru ultima interpretare. Vedeta a spart trofeul atunci când l-a așezat pe scenă.

  Trofeul are forma unui microfon clasic și este realizat din sticlă.

  „Nu am spart doar codul, am spart şi trofeul”, a declarat reprezentantul Elveției, râzând, la conferinţa de presă de după ce a fost desemnat câștigător.  „Sper că această competiţie va putea continua să încurajeze pacea şi demnitatea pentru fiecare”, a declarat artistul, în vârstă de 24 de ani, care a obţinut 591 de puncte, oferind micuţei ţări alpine a treia coroană, scrie Agerpres.

  Nemo a obţinut 365 de puncte, dar a cucerit şi publicul care i-a adus 226 de puncte, permiţându-i cu 591 de puncte să-l depăşească pe favoritul croat Baby Lasagna, care a întrunit 547 de puncte. Ucraina s-a clasat pe locul trei (453 de puncte), iar Franţa pe locul patru (445 de puncte).

  style="display:block"
  data-ad-client="ca-pub-6231162218343835"
  data-ad-slot="7006996634"
  data-ad-format="auto"
  data-full-width-responsive="true">

  Israelul s-a calificat în finala de sâmbătă a concursului muzical Eurovision de la Malmo, în Suedia, unde mii de persoane au manifestat împotriva participării acestei ţări la competiţie pe fondul războiului din Gaza.

  Tânăra artistă Eden Golan şi-a asigurat joi locul în finală cu piesa „Hurricane”, a cărei versiune iniţială a trebuit modificată deoarece făcea aluzie la atacul grupării islamiste Hamas care a însângerat Israelul la 7 octombrie.
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vbDoliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *