Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Profețiile unui călugăr misterios: “Un sfert din omenire va muri…”
  Părintele Alexandru, cunoscut sub numele de călugărul misterios, a fost un profet care a făcut numeroase previziuni despre viitorul lumii.

  În 1955, acesta a trecut la cele veşnice, petrecându-şi ultimii ani într-o garsonieră din Bucureşti.


  Profeţiile sale au adus lumină asupra destinului României, fiind printre cei care au vizionat cursul evenimentelor cu clarviziune.

  Părintele Alexandru a prezis atentatele de la 11 septembrie: „Va fi un cataclism care va zgudui America”

  Despre părintele Alexandru nu se ştiu prea multe. Acesta a fost închis în timpul comunismului, iar după ce a fost eliberat nu ar mai fi fost primit în rândul clerului.  Cu toate acestea, părintele Alexandru ar fi continuat să slujească acasă sau în locuineţele oamenilor. A murit în 1995, iar ultimii ani din viaţă i-a petrecut în Bucureşti, acolo unde locuia într-o garsonieră ce îi fusese pusă la dispoziţie de o credincioasă.

  Însemnările sale au fost găsite în 1985 de sora Veronica, într-un dulap împrăfuit.

  Părintele Alexandru s-a numărat printre cei care au prezis că Rusia se va prăbuşi ca putere şi poporul rus se va elibera prin credinţă. De asemenea, tot el a prezis că deasupra Bucureștiului va flutura drapelul sfârtecat, iar poporul se va răscula. De asemenea, părintele Alexandru a prezis şi atentatele de la 11 septembrie din America.

  style="display:block"
  data-ad-client="ca-pub-6231162218343835"
  data-ad-slot="7006996634"
  data-ad-format="auto"
  data-full-width-responsive="true">

  “La mica distanţă de Bucureşti, ‘din dărâmăturile trecutului’ (Târgovişte) se va înălţa prima capitală a lumii unite, iar centrul ei administrativ şi spiritual se va numi ‘Noul Ierusalim’. ”

  “România va interzice, pe teritoriul său, vrăjitoria, fumatul şi beţia. Cei care înjură de cele sfinte vor fi pedepsiţi prin lege, iar duminicile şi zilele de sărbătoare vor fi riguros respectate”, a mai prezis părintele.
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vbDoliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *