Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Catrinel Aniniș, Elevă Gorjeană Reprezentând România La Olimpiada Europeană De Informatică
  Interviu exclusiv cu Catrinel Aniniș, eleva talentată din Gorj
  Catrinel Aniniș este o tânără elevă plină de ambiție și talent din Gorj, care se pregătește să reprezinte România la Olimpiada Europeană de Informatică pentru fete, eveniment ce se va desfășura între 21 și 27 iulie în Olanda. Dedicată și pasionată de informatică, Catrinel a depășit numeroase provocări pentru a ajunge în echipa națională, arătând că perseverența și dragostea pentru știință pot duce la realizări remarcabile.


  Un parcurs impresionant în domeniul informaticii
  Catrinel Aniniș este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „Spiru Haret“ din Târgu Jiu și a acumulat deja o experiență considerabilă în competițiile de profil. Participând la Olimpiadele de Informatică încă din clasa a VI-a, tânăra a obținut rezultate impresionante an de an, crescând constant în performanță. Medaliile de bronz și argint obținute în anii precedenți i-au consolidat determinarea, culminând cu medalia de aur la recenta Olimpiadă Națională de Informatică.  Aceste succesuri nu sunt rezultatul întâmplării, ci al muncii asidue și al pasiunii pentru informatică, pe care Catrinel o studiază cu dedicație de la vârsta de zece ani. Tânăra povestește că a susținut examene de baraj timp de după zile, după desfășurarea Olimpiadei Naționale de Informatică și a reușit să se califice în echipa României pentru Olimpiada Europeană de Informatică.

  style="display:block"
  data-ad-client="ca-pub-6231162218343835"
  data-ad-slot="7006996634"
  data-ad-format="auto"
  data-full-width-responsive="true">
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vbDoliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *