Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ilie, preotul din Argeș ucis de un șofer de 18 ani fără permis. Lasă în urmă o soție și doi copii
  Ilie G. este preotul de 44 de ani din Argeș ucis de un șofer de 18 ani fără permis, marți, pe un drum din Costești. Bărbatul lasă în urmă o soție și doi copii.

  Ilie Geangavelea este preotul de 44 de ani din județul Argeș care și-a pierdut viața marți, 14 mai, într-un cumplit accident rutier produs în Costești. Bărbatul avea o familie foarte fericită.


  Cine este preotul din Argeș mort în accidentul de marți: Ilie avea o familie fericită, o soție și 2 copii
  A fost o zi tragică pe șoselele din județul Argeș. Marți, în doar câteva ore, un om a murit și alți șase au fost răniți în accidente de circulație. Cel mai grav eveniment a fost consemnat în localitatea Costești.

  Aici, un tânăr de 18 ani din Ungheni, aflat la volan fără carnet de conducere, a lovit un autoturism cu remorcă, condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani din Costești.  Autoturismul din urmă a intrat într-un cap de pod. În urma coliziunii, pasagerul său, un bărbat de 44 de ani, rămas încarcerat între fiarele mașinii. Acesta a decedat imediat după extragere.

  Bărbatul mort era preot la biserica din cartierul Zorile al orașului Costești. E vorba de Ilie Geangavelea. Cel care se afla în mașină cu el, preluat de SMURD și transportat la București în stare gravă, este tot preot. E vorba de un paroh al bisericii din cartierul Telești, tot din Costești: părintele Sandu Mocanu, scrie Jurnal de Argeș.

  Ilie Geangavelea, care în trecut a fost și consilier local la municipalitatea din Costești, era căsătorit. În urma sa rămân, îndurerați, o soție și doi copii, un băiat și o fată.

  style="display:block"
  data-ad-client="ca-pub-6231162218343835"
  data-ad-slot="7006996634"
  data-ad-format="auto"
  data-full-width-responsive="true">

  Rămas bun, părinte! Mulțumesc pentru modelul de urmat pe care ni l-ați arătat prin fapte. Știu mulți care n-or să vă uite niciodată! Mă număr printre ei! Condoleanțe familiei! Odihna veșnică!”, a scris, pe Facebook, un cetățean din Argeș care l-a cunoscut.
  Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
  Tine-ti familia si prietenii informati!

  România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal  Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
  \x\vbDoliu în lumea televiziunii. Prezentatorul-cântăreț Jull Nicu s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă. Colegii de scenă sunt în doliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *