Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ultima oră// Fisuri periculoase pe un pod din CapitalăSituaţia privind starea podurilor din Chișinău nu mai este o noutate. Multe dintre acestea necesită reparații capitale urgente. Prioritare pentru reabilitare sunt podurile de pe arterele Mihai Viteazul, Ismail și Grigore Vieru construite în urmă cu 40 ani sau mai mult.
Iată în ce stare a ajuns podul de pe strada Mihai Viteazul. Unul din câteva canale de scurgere a apelor pluviale s-a lărgit atât de mult, încât zeci de şoferi din miile care îl trec zilnic cu viteză, ar putea rămâne fără roţi sau şi-ar putea avaria mai grav maşinile. Unii conducători auto au deja o anumită teamă nu numai de acest pod şi planifică să le înconjoare pentru ca să nu ajungă să fie luaţi pe neprins de veste,notează autoblog.md.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *