Un paramedic a furat un bebeluș pentru a-l da unei mătuși care nu are copiiO femeie paramedic din Pakistan a fost arestată pentru că ar fi furat un bebeluș, pentru a-l da mătușii sale, care nu are copii, relatează BBC.

Fetița a fost luată la scurt timp după naștere dintr-un spital din Balucistan, regiune din sud-vestul țării. Familia fetiței nu a știut inițial nimic despre acest lucru, pentru că nimeni nu i-a informat că au gemeni.
Au aflat abia când mama bebelușilor a întrebat „unde e cealaltă fată”, după cum a declarat cumnatul ei,Abdul Hamid, pentru BBC.

Bărbatul a dus-o pe viitoarea mamă, Jamila Bibi, la spital. După naștere, familiei i s-a dat o fetiță și i s-a spus că pot lua acasă mama și nou-născuta, pentru că sunt bine.Totuși, Jamila Bibi a fost într-o stare de semi-conștiență în următoarele două zile, timp în care fetița a murit.

„Vineri, când Bibi și-a revenit, a întrebat unde ce cealaltă fată. Am fost uluiți”, a povestit Abdul Hamid.
Bărbatul a făcut plângere la poliție.

În urma anchetei, polițiștii au au arestat o femeie paramedic care era de gardă în sala de nașteri în acea noapte.

„Ne-a dus în locul în care se afla copilul. A fost ajutată de doi colegi să scoată bebelușul din spital și să-l dea unei mătuși care era căsătorită de 17 ani, dar nu avea copii. Ne-a spus că mătușa își dorea mult să adopte un copil”, a declarat Jahangir Shah, reprezentant al poliției din Loralai, orașul în care a născut Jamila Bibi.

Poliția le-a arestat pe cele patru femei, în timp ce fetița a ajuns înapoi la mama ei.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *