Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Din echipa lui chef Scărlătescu, a câştigat CHEFI LA CUŢITE, sezon 7!



Alexandru Comerzan, din echipa lui chef Scărlătescu, este câştigătorul celui de-al şaptelea sezon al show-ului culinar Chefi la cuţite. Click! a aflat că tânărul de 30 de ani va pleca acasă cu 30.000 de euro după finala de pe 17 decembrie, de la Antena1.

În această seară are loc semifinala competiţiei Chefi la cuţite, însă ultimele două etape ale show-ului au fost filmate în vară.








În acest context, Click! scrie că în finală Florin Dumitrescu nu a mai avut nici un concurent şi că marea bătălie a preparatelor de top s-a dus între Sorin Bontea, care a rămas în echipă doar cu Bobby şi Alex, și Cătălin Scărlătescu, care l-a avut în finală pe Alex.

Dintre cei doi, marele câștigător al premiului de 30.000 de euro se numeşte Alexandru Comerzan (31 de ani) şi face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.







Alexandru are 30 de ani vine din Chișinău, iar la preselecții le-a pus în față juraților una dintre cele mai savuroase dish-uri degustate vreodată de cei trei maeștri Chefi la cuțite.




















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *