Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Se Fură Pe Rupte Pădurea La Vişeu De Sus, Borşa Şi Suciu De SusAcțiune pentru depistarea celor care transportă ilegal material lemnos

Vineri, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Sighetu Marmaţiei, cu sprijinul reprezentanţilor Ocolului Silvic Sighetu Marmaţiei şi ai Gărzii Forestiere Maramureş, au desfășurat o acțiune pe drumurile publice pentru prevenirea și combaterea transportului ilegal de material lemnos.
În acest context au fost oprite şi verificate mai multe autovehicule cu care era transportat material lemnos. Pentru abateri de la prevederile Legii 171/2010, unui şofer care transporta material lemnos i-au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9 000 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au dispus confiscarea celor peste 8 m.c. lemn, transportat ilegal.


Alţi 47 de m.c. lemn au fost confiscaţi săptămâna trecută în cadrul unor acţiuni similare desfăşurate de poliţişti la Vişeu de Sus, Borşa şi Suciu de Sus

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *