Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Lovitură sub centură pentru Andreea Pirui! Duşmanii blondei au arătat câteva poze şocante cu aceasta! In ce ipostaze jenante a fost surprinsă…:Pe internet au apărut imagini cu Andreea de la Puterea Dragostei, de acum câţiva ani. Blondina care a fost la un pas de a se cupla cu Livian era de nerecunoscut.

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai sexy concurente din acest sezon. Frumoasa blondină are 30 de ani și este asistent medical. Speră ca în emisiune să găsească un bărbat alături cu care să aibă o relație frumoasă și o familie fericită.
Aparițiile din emisiune ale Andreei, dar și imaginile pe care ea le publică pe rețelele de socializare, demonstrează că blondina este o femeie sigură pe ea și conștientă de atuurile fizice pe care le are, fiind și una dintre cele mai mature concurente ale acestui sezon.Fanii emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D au găsit fotografii din trecutul Andreei, pe care blonda le-ar vrea, cu siguranță, șterse de pe internet. Acum câțiva ani, ea era de nerecunoscut și avea un stil vestimentar complet diferit de ceea ce se vede astăzi la televizor.

Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *