Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Răutăcioşii râd de nasul ei, dar Lidia Buble le răspunde pe măsură. “Sunt specială, cu trăsături mai dure”Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Dar chiar dacă are parte de iubirea publicului,

artista nu duce lipsă şi de critici. De cele mai multe ori, oamenii au râs de nasul ei, dar Lidia Buble nu s-a lăsat şi le-a dat un răspuns pe măsură.

La fel s-a întâmplat şi de această dată, când Lidia Buble a decis să vorbească deschis despre acest lucru.
Lidia Buble nu se teme să intre în subiecte sensibile, ci mereu a fost o femeie care a ştiut să răspundă criticilor. Lidia Buble a vorbit la Antena Stars despre veşnicul subiect: îşi operează sau nu nasul?

Ei bine, artista nu va face asta niciodată. Frumoasa cântăreaţă spune că ea se simte fericită şi împlinită cu felul în care arată şi îi mulţumeşte Divinităţii pentru tot.

În plus, Lidia Buble a recunoscut că nu are nimic cu oamenii care o critică, atât timp cât critica este constructivă. Problema cea mare pentru aceasta este atunci când, din păcate, mulţi oameni aruncă cu cuvinte doar pentru a face rău.De asemenea, întrebată dacă va ajunge veodată pe mâinile medicului estetician, Lidia Buble a precizat că ia acest lucru în calcul doar dacă vine vorba de riduri.

În schimb, artista este convinsă că nu se va opera niciodată la nas şi nici nu îşi va mări buzele, ea fiind extrem de mulţumită cu felul în care arată. Şi pe bună dreptate, pentru că Lidia Buble este foarte frumoasă, iar toţi bărbaţii şi-ar dori o asemenea iubită.
“Mie îmi place că sunt un om special, cu nişte trăsături mai aspre şi mai dure, într-adevăr, dar îmi place că sunt diferită de ceea ce vezi în jurul tău. Îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, mi-a dat cele mai frumoase trăsături.Nu sunt împotrivă, Doamne fereşte, pentru că probabil, la un moment dat, când voi avea şi eu un 50 de ani, 40, şi voi avea şi eu un rid, cum e normal, probabil îmi voi face diferite tratamente, să umplu ridurile,

dar să îmi tai nasul, să-mi măresc buzele, niciodată. Mie îmi plac oamenii deosebiţi şi consider că defectele, cum le mai spunem noi, ne fac să fim speciali şi avem ceva aparte”, a spus Lidia Buble. sursa:spynews
Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *