Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au fost jefuiți. Cei doi au rămas fără mai multe tablouri de valoare. „S-a întâmplat cu noi toți în casă”Clipe de groază pentru Alexandru Ciucu și Alina Sorescu. Cei doi au fost jefuiți în miez de noapte, în timp ce se aflau în casă. Mai multe tablouri de valoare au fost furate din locuința lor.

„Cel mai dureros şi terifiant este faptul că lucrul ăsta s-a întâmplat când eram toţi acasă. Deci, la noi acasă oricum e tot timpul cineva, dar de data asta era în mijlocul nopţii şi eram absolut toţi acasă, inclusiv copiii. Şi mă gândesc, nu ştiu, printr-o întâmplare nefericită dacă vreunul dintre noi cobora să, nu ştiu, să bea un pahar cu apă sau…nu îmi dau seama.
A fost un moment foarte…şi cu cât trece timpul şi te gândeşti ce s-ar fi putut întâmpla, cu atât, nu ştiu cum să zic, sentimentul provoacă o astfel de experinţă neplăcută, este mai profund şi mai dureros”, a declarat Alexandru Ciucu, la Antena Stars, potrivit Spynews.Alexandru Ciucu este hotărât să întărească măsurile de securitate din casă, pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple. „Absolut, luăm deja măsuri în sensul ăsta. Deşi, mi se părea că e destul de bine păzită incinta.Voi face de aşa natură încât să devină casa noastră o fortăreaţă”, a mai spus Alexandru Ciucu, potrivit sursei citate.

Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *