Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Au auzit niște zgomote ciudate dintr-o țeavă, în curtea lor. S-au apropiat ca să vadă ce era acolo, dar imediat au chemat pompierii. Ce au scos din interiorul țevii e șocant!Winston și Rosie din Statele Unite ale Americii au trecut prin clipe cumplite. Ei și-au pierdut cei doi câini, dar nici nu le-a trecut prin cap unde erau animalele.

Trecuseră câteva ore de când nu-și văzuseră câinii. Oamenii aveau o țeavă în curtea casei, dar le-a fost teamă să se gândească la ce este mai rău. Totuși, se auzeau sunete ciudate din conductă. Așa că au chemat imediat pompierii.
Cum țeava era prea îngustă pentru ca un salvator să intre acolo, forțele au introdus o cameră telescopică, prin care au cercetat zona. Aşa au văzut că animalele erau prinse acolo. N-au avut ce să facă decât să sape cu excavatorul în perimetrul conductei şi, astfel, au salvat câinii.

Sursa: realitatea.netMama lor a murit, iar familia, cutremurată de durere, a pregătit înmormântarea. Se pregăteau să închidă sicriul și să îl pună în pământ, când… Dumnezeule! Moarta, palidă la față, a întors ciudat capul, apoi s-a uitat fix la fete și a spus următoarele
O întâmplare stranie a avut loc în China, la înmormântarea unei bătrâne de 101 ani.O femeie de 101 ani din China le-a dat fiori celor aflati chiar la inmormantarea sa. La 16 ore dupa ce a fost declarata moarta batrana a inviat.

Rudele indurerate au ramas inmarmurite cand au vazut ca femeia se misca. Chiar in timpul ceremoniei Peng Xiuhua a deschis ochii, s-a uitat in jur si i-a intrebat pe cei prezenti la inmormantare „ce se intampla aici?”.

Cu o zi inainte, fiicele femeii au gasit-o fara suflare si fara puls in pat si, crezand ca femeia este moarta, au decis sa o ingroape.Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *