Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Bomba anului! Cumpănașu, luat de DNA pentru fraude cu bani europeni! Se lăuda ca are școală, ca la prezidențialeAlexandru Cumpănașu este aproape de a și plăti pentru neadevărurile spuse, inclusiv în timpului campaniei electorale din care a fost parte, în legătură cu studiile sale. DNA a intrat pe fir într-un dosar în care Cumpănașu ar fi mințit căp are studii superioare pentru a atrage fonduri europene.
Fostul candidat pentru poziția de președinte al țării, ridicat mediatic pe suferința celor două fete abuzate și cel mai probabil ucise de Gheorghe Dincă, a fost deja pus sub acuzare, după cum anunță G4 Media citând surse din justiție.
Procurorii suspectează că Alexandru Cumpănaşu ar fi minţit că are studii superioare atunci când a aplicat pentru postul de expert în cadrul proiectului ”Consolidarea cadrului pentru creșterea calității serviciilor publice și sprijinirea dezvoltării la nivel local” (SIPOCA 9), implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Direcția pentru Descentralizarea Administrației Publice, în parteneriat cu SNSPA.Cumpănașu a avut mereu un tip special de comportament în ceea ce privește studiile sale, el încercând să arate că este o persoană foarte educată și adunând diplome în acest scop. Totuși, oficial Cumpănașu se pare că nu a luat nici măcar Bacalaureatul, după cum a scris presa.

Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *