Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Toată lumea din local se punea la coadă în dreptul ei, iar el nu înțelegea de ce. Când s-a întors a rămas mut de uimire! Uite cum arată fata asta când se întoarceO tânără care lucrează ca și casieriță într-un fast-food din Taiwan a fost pozată si viralizată pe internet.

Pozele au fost realizate de un bărbat care, intrând într-un fast food, nu înțelegea de ce coada era formată la o singură casă, deși toate erau deschise.

În momentul în care a văzut cum arată casierița și-a dat seama ce se petrece. Tânăra era incredibil de frumoasă și avea niște trăsături perfecte, desprinse parcă din filme.

Bărbatul a postat imaginile pe rețelele de socializare iar acestea s-au viralizat în scurt timp. În cele din urmă fata a devenit celebră și a început să apară pe la emisiuni.

Ulterior, ea a ajuns să lucreze ca model pentru o companie celebră.Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *