Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Doi soți au găsit o groapă în curtea casei și nu înțelegeau de unde a apărutDoi soți au găsit o groapă imensă în curtea casei și nu înțelegeau de unde a apărut. Dar când au aflat despre ea, nu le-a venit să creadă. Până și vecinii sunt intrigați!

O familie de britanici a rămas fără cuvinte după ce a descoperit în curtea casei lor o gaură imensă.
Cea care a descoperit gaura adâncă de 2 metri a fost Emma James, care era cât pe-aci să fie înghițită de gazon. Aceasta nu își poate explica cum a ajuns acolo sau din ce motive a fost acoperită. Din întuneric, Emma împreună cu soțul ei au deslușit o scară ruginită care părea să ducă în adâncuri.Cei doi soți au încercat să contacteze compania care a construit casa în anul 1984, dar nu au avut noroc. Gândindu-se că la baza scărilor s-ar putea afla un capac, Kevin a coborât scările. Spre uimirea lui, totul a fost turnat în beton. Acesta s-a gândit că ar putea fi o fostă fosă septică, care a fost închisă și acoperită cu pământ.
loading…
loading…Gaura care i-a intrigat pe oameni!

Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *