Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Klaus Iohannis S-A Dat De Gol! Ce Plan Are Cu Pensiile Din RomâniaPreședintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, într-o discutie informală cu presa la Palatul Cotroceni, că vrea o rezolvare „cât mai curând” în ceea ce privește pensionarea la 40 de ani.

„Sper că o reglăm cât de curând, e un pic prea devreme să ieși la pensie la vârsta asta”, a spus șeful statului.
În ceea ce privește vârsta de pensionare legală în România, Iohannis le oferă oamenilor posibilitatea de alege. Adică, persoanele care sunt angajate în sistemul bugetar ar trebui să poată opta pentru a rămâne, dacă doresc, în activitate după vârsta de pensionare, mai ales în cazul medicilor și profesorilor.Totuși, șeful statului a explicat că acest lucru ar trebui să se facă fără posibilitatea cumulării pensiei cu salariul.

Dacă medicii și profesorii ar avea dreptul să profeseze și după vârsta de pensionare, acest lucru ar rezolva într-o oarecare măsură criza de specialiști calificați, a argumentat Iohannis.
loading…
Ce se întâmplă cu pensiile speciale ?
În ceea ce privește pensiile speciale, șeful statului a spus că mai este nevoie de o analiză serioasă pe acest subiect, în Parlament fiind doar o discuție în acest sens.

Camera Deputatilor nu a dezbătut în sedința de plen de miercuri proiectul de lege al PNL privind eliminarea pensiilor speciale pentru mai multe categorii de angajați la stat.Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *