Se plimba prin parc atunci când a văzut un geamantan foarte vechi aruncat în iarbă! Prima dată a trecut pe lângă el dar apoi a auzit sunete ciudate din interiorul lui. Când a văzut ce era acolo a început să plângă!O femeie din Marea Britanie a avut parte de o surpriză pufoasă ascunsă într-un geamantan vechi și ponosit, în timpul unei plimbări prin parc.

Femeia povestește că mergea pe alee atunci când a văzut geamantanul vechi, deși prima dată nu i-a acordat mare atenție, a observat apoi că din interiorul lui vin sunete foarte ciudate.
Nu știa ce poate fi acolo, așa că la început i-a fost frică și s-a apropiat foarte încet de acel obiect suspect. Când s-a hotărât să își ia inima în dinți și să deschidă capacul nu și-a putut crede ochilor și i-a venit să plângă.

A înțeles atunci că un om fără inimă decisese să scape de mai mulți pui de pisică într-un mod mizerabil, cei mici avea doar câteva zile și nu ar fi avut nicio șansă dacă îi lăsa singuri.Micuțele animale erau înfometate și însetate, așa că tânăra i-a luat acasă, i-a dus la veterinar și i-a hrănit, apoi le-a găsit stăpân, salvându-le viața de la o moarte sigură.

Iată cât de drăgălași erau:loading…Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal
loading…

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *