(Video) Au fost scoase la test noile trenuri diesel produse în România. Viteză maximă 120 km pe orăUn prototip de automotor diesel construit de Electroputere VFU Pașcani se află în teste de câteva zile pe magistrala 300.
Este vorba despre un model cu trei vagoane și o viteză maximă de 120 km/h.

”După atatea zvonuri, povești și bănuieli, avem onoarea să vă prezentăm prototipul DMU al celor de la Electroputere VFU Pașcani. Este un DMU din 3 vagoane cu V.max 120km/h și are la prima vedere o capacitate de transport de 200 locuri pe scaune(info neoficială).Testele oficiale au început în septembrie la CTF Faurei unde a alergat și cu 160km/h și a realzat testele de tracțiune și frânare. În acest moment automotorul realizează testele de panta în vederea autorizării pe Predeal, încărcat cel mai probabil cu saci umpluți cu nisip, aproape sau puțin peste capacitatea maximă de încarcare”, scriu cei de la Romania Feroviară, preluați de hotnews.ro.
loading…
loading…
Trebuie spus că aceste automotoare sunt în centrul unui scandal, după ce ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat luni că procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie anchetează respectiva achiziție, pentru șapte automotoare.
Vezi video AICI:

Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *