Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Îl mai ştiţi pe Tudorel Popa? Din păcate, s-a întâmplat! A făcut anunţul: „Da, m-am…”Tudorel Popa, supranumit si omul cu 1.000 de voci sau omul-bormasina, a marturisit ca a suferit o deceptie in dragoste de curand, insa si-a revenit.

Desi credea ca si-a gasit jumatatea, Tudorel s-a despartit de iubita lui mai devreme decat si-a inchipuit.
„Am avut o iubita, dar nu a tinut relatia, nu eram pe aceeasi frecventa. Am fost o luna. In august-septembrie. Nu ne-am potrivit. Nu a apucat nici sa vina sa-mi viziteze casa. A fost o incercare, dar care nu a mers. Sa speram ca pe viitor va fi mai bine. Deocamdata nu mai vreau pe nimeni, stau linistit.”, a declarat Tudorel Popa.In schimb, omul-bormasina este fericit ca prezentatorul emisiunii „La Maruta” il ajuta in continuare cu bani si nu il lasa la greu. Tudorel sustine ca moderatorul TV il plateste pentru diferite cazuri umanitare la care participa.
loading…
loading…
„Tata Maruta are grija de mine, imi da evenimente, merg, prezint. Vreau sa ma mandresc ca am o familie frumoasa, tata Maruta, mama Andra. Fratele David, am si o surioara acum. Vreau sa o cunosc pe surioara mea. Ma descurc bine cu banii. Lucrez la salubrizare, de luni pana vineri, iar samabata sau duminica merg la spectacole umanitare, iar tata Maruta ma ajuta cu banii, imi plateste masa, cazarea, imi da si banuti de buzunar.
Ajutam si case de copii, si de batrani, le ofer si servicii de discoteca, dar nu le cer bani, tata Maruta ma ajuta cu asta. M-am atasat de copiii de orfelinat. Ei sunt copiii mei. „, a declarat Tudorel.Tudorel Popa a devenit cunoscut gratie talentului sau de a imita diverse sunete, dar mai ales datorita faptului ca, desi are un salariu foarte mic pe care il incaseaza de la salubrizare, rupe din putinul sau si imparte cu cei sarmani.Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *