Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Un caz extrem de rar: insarcinata cu cvadrupleti, în două seturi de gemeni identiciEcografiile din timpul sarcinii reprezinta, pe langa imensul beneficiu de monitorizare a sanatatii bebelusului, un prilej extraordinar pentru parinti de a-si vedea micutul. Mama si tatal au ocazia de a trage cu ochiul si de a vedea ce face fatul in viata intrauterina.
Pentru un cuplu din Utah, America, emotiile din timpul primei ecografii a atins limite greu de imaginat. Ashley si Tyson Gardner au aflat ca vor avea cvadrupleti. Cuplul a făcut eforturi timp de 8 ani pentru a avea copii. Ashley a fost diagnosticata cu endometrioza cand avea putin peste 20 de ani, iar boala i-a afectat fertilitatea.Este a doua cea mai frecventa cauza a infertilitatii, 30 – 40% dintre femeile diagnosticate fiind infertile. Endometrioza consta in dezvoltarea mucoasei care acopera peretii interni ai uterului in alta parte decat ar trebui precum la nivelul ovarelor, a trompelor uterine, pe peretele abdominal intern, vezica urinara, intestin.
loading…
loading…
Dupa ani petrecuti in clinicile de fertilizare, Ashley a reusit sa ramana insarcinata, nu cu un copil, ci cu 4, doua perechi de gemeni identici, un caz de 1 la 70 de milioane. La 27 de ani, blonda a aflat ca asteapta doua perechi de gemeni identici, patru fetite.
„NU DOAR CA AVEM CVADRUPLETI, DAR AVEM DOUA SETURI DE GEMENI IDENTICI, CEEA CE E FOARTE RAR, UN CAZ LA 70 DE MILIOANE”, A SPUS TATAL.

La cativa ani distanta de la filmarea acestui video, familia de sase membri e bine, fericita si impartaseste momentele unice cu prietenii de pe conturile de socializare.

Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *