Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Văduva lui Dani Vicol rupe tăcerea, la 3 luni de la accidentul produs de Mario Iorgulescu! Cum a răspuns femeia când a fost întrebată dacă a luat bani de la Gino Iorgulescu!Cernită din cap până în picioare, cu o privire tristă, dar hotărâtă, femeia care l-a iubit ca pe ochii din cap pe Dani Vicol, victima accidentului produs de Mario Iorgulescu acum trei luni și jumătate, a decis să vorbească, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, despre ce se întâmplă, acum, cu ea și cu fiul lor, Antonio.
Reporterii WOWbiz.ro au ajuns, la orele prânzului, în casa în care locuiește Patricia Esmeralda, alături de părinții ei și de fiul pe care îl are cu Dani Vicol, victima accidentului produs de Mario Iorgulescu.O liniște ca de mormânt e în casă. Nimeni nu vorbește tare, nici măcar copiii care se joacă prin sufragerie, pe lângă bradul de Crăciun. E liniște și, parcă, rece. Din camerele de sus, cu Antonio în brațe, în doliu, apare Patricia, văduva lui Dani Vicol.
loading…
loading…
Nu mai plânge, nu are lacrimi, iar ochii ei, căprui, adânci, par să se oțelească când vorbește de ce i s-a întâmplat. E înverșunată, mai înverșunată decât ar putea părea o femeie la 22 de ani, o femeie care și-a văzut viitorul distrus într-o clipă, sub roțile unei mașini de sute de mii de euro care mergea cu o viteză uriașă pe străzi.
Copilul ei și al lui Dani Vicol, un băiețel drăgălaș de 7 luni, cuminte de cale afară, se uită cu ochii mari la bradul de Crăciun și se joacă cu un glob. Patricia, mama lui, nu poate însă zâmbi, așa cum ar face oricine când ar vedea drăgălășenia micuțului. Suferă prea mult… Și simte că este nedeptățită. Mai ales că, de-a lungul ultimelor luni, au tot apărut zvonuri cum că ar fi ”făcut un blat” cu familia lui Mario Iorgulescu.”Un om așa de important ca Gino (Iorgulescu, n. red.) sau ca Mario ar putea vreodată să îmi dea mie vreo sumă de bani în care să nu semnez o hârtie? În care să nu fie martori, nu se face printr-un cont bancar? Se face așa, vine pe stradă, îmi pune banii în mână? Și, în primul rând, să vină cu doi saci, nu vreau! Nu îmi trebuie banii lor.


Nu îmi trebuie banii pentru că nici un sac, nici cinci saci, nu acoperă lipsa lui Vicol, nu acoperă lipsa soțului, nu acoperă lipsa tatălui, nu acoperă cu absolut nimic”, ne spune, cu obidă, Patricia Esmeralda, femeia care urma să se căsătorească cu victima lui Mario Iorgulescu anul viitor.

Continuarea pe wowbiz.ro


Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *