Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Magda Vasiliu: Nu mai cotizați la Sănătate.Nu are rost.Sunt bani furați de un stat care își calcă în picioare cetățeniiFosta prezentatoare de televiziune,Magda Vasiliu, aflată în Italia cu băiețelul ei,

care urmează un tratament, caută soluții a problemelor legate de sănătate.
Magda a făcut postări pe pagina sa de socializare, în nenumărate rânduri, legate de probeleme de sănătate pe care le are statul nostru și a încercat de fiecare dată să ne ofere o

perspectivă reală asupra implicării statului român în ajutorarea pacienților care necesită un tratament mai special, care nu există în țară.

Este cu totul revoltător că deși suntem cetățeni cinstiți și ne plătim dările la Sănătate, sistemul nu ne ajută foarte mult.Magda Vasiliu critică dur sistemul de asigurări de sănătate:

„Nu mai cotizaţi la sănătate. N-are rost. Sunt bani pierduţi, furaţi de stat“
„L-am cunoscut pe Dănut Isac la Roma.

Ca şi mine era la tratament cu fetiţa lui la acelaşi spital, Bambino Gesu.

Întors în România, imbecilii de la sănătate îi recomandă să-şi caute sponsori sau să apeleze la fundaţii
loading…
loading…
asociaţii dacă mai are nevoie de bani pentru tratamentul copilului!!!

Cum îşi permit??? Cât îşi mai permit???

Băi, cotizezi 10 ani şi nu vor să-ţi deconteze 2300 de euro, în schimb, statul italian suportă un transplant de măduvă de 150.000 de euro după doar 4 luni de cotizaţie la sănătate!

În ce tara trăim?Cât tupeu să ai tu, stat roman, să-ţi permiti să-i spui unui om să-şi caute sponsori??

Tu, stat roman , care nu poti să oferi nimic!
Nimic! E plin la Roma de copii romani, nu doar cu cancer…sunt boli rare pentru care România nu are de oferit nimic! Ruşine!!

Sfatul meu: nu mai cotizaţi la sănătate! N-are rost!

Sunt bani pierduţi, furaţi de un stat care în fiecare secundă îşi calcă cetăţenii în picioare în timp ce le zâmbeşte parşiv…

Auzi! Să-ţi cauţi sponsori ca să-ţi faci bine copilul!!Acesta a fost mesajul scris de Magda Vasiliu Stoian pe pagina sa de socializare.Cu această ocazia, Magda a dorit să atragă atenția asupra sistemului de sănătate.

Nu statul român este de vină, ci de vină sunt cei de la guvernare,cei de la putere.Din păcate ne confruntam din ce in ce mai des cu astfel de probleme.Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *