ULTIMA ORA pe site-ul Poliţiei Române!Anuntul facut despre Luiza Melencu! ESTE VIE si…..A trecut jumătate de an de când familia Luizei Melencu nu mai ştie nimic despre aceasta. Chiar dacă în tot acest timp singurul lucru clar este acela că fata a fost răpită de Gheorghe Dincă, aşa cum chiar el a recunoscut, Poliţia Română nu a făcut nicio schimbare pe site-ul instituţiei cu privire la detaliile dispariţiei fetei.
Gheorghe Dincă a precizat că atât Luiza Melencu, cât şi Alexandra Măceşanu ar fi fost ucise de el, însă acest lucru nu s-a confirmat, astfel că oamenii legii le consideră pe cele două dispărute, până când se vor face precizări oficiale despre ele. Ceea ce ne-a atras, însă, atenţia este că despre Luiza Melencu se specifică faptul că fata ar fi plecat voluntar de la domiciliu, în timp ce realitatea, ştim cu toţii, este cu totul şi cu totul alta.„Motiv urmărire: În ziua de 14.04.2019 a plecat voluntar de la domiciliu în mun. Caracal, jud. Olt, în vederea rezolvării unor probleme personale și nu a mai revenit până în prezent”, se precizează pe site-ul Poliţiei Române. Tot acolo se fac precizări cu privire la felul în care era îmbrăcată Luiza în ziua dispariţiei, dar şi alte câteva detalii care ar putea să conducă spre găsirea ei.
loading…
loading…
„Înălțime 160 cm, constituție atletică, față ovală, păr șaten lung, ochi căprui. La data plecării era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupți în genunchi, pulover de culoare negru, geacă de culoare neagră, având asupra sa un rucsac negru, încălțăminte sport de culoare deschisă. Persoana în cauză nu suferă de afecțiuni psihice, are asupra sa actele personale de identitate și telefon mobil care este închis. Observații: este elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Nenițescu din Craiova”, este precizat pe site-ul Poliţiei.
Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *