Fotbalist Legendar Găsit Mort În CasăFotbalul a fost zguduit de o nouă dramă chiar din prima zi a noului an, 2020.

Chris Barker avea 39 de ani și era un jucător legendar al celor de la Cardiff.
Fostul findaș stânga a fost găsit mort în propria-i locuință, în prima zi a anului, dar cauza decesului nu este încă cunoscută.

Chris Barker a fost găsit mort în casă. În urma tragediei, două fetițe au rămas fără tată, au dezvăluit jurnaliștii de la The Sun. Reprezentanții agenției de management care l-a reprezentat, World in Motion, au fost cei care au anunțat vestea teribilă. “Cu mare tristețe vă anunțăm trecerea prematură în neființă a celui care a fost Chris Barker, în vârstă de 39 de ani.Dincolo de cariera sa de excepție, cu peste 500 de jocuri în Ligă ăentru echipe ca Barnsley, Cardiff City, Queens Park Rangers și Plymouth Argyle, Chris a fost și o persoană minunată, un adevărat domn cu care a fost mereu o plăcere să colaborezi”, se arată în comunicatul remis spre mass-media.
loading…
loading…
Născut pe 2 martie, la Sheffield, Chris Barker și-a făcut junioratul la Barnsley, apoi a jucat la Cardiff City în perioada 2002 – 2007. Barker s-a plimbat apoi pe la mai multe cluburi, printre care Stoke City, Colchester United, Queens Park Rangers, Plymouth Argyle, Southend United, Aldershot Town, Hereford, iar ultimul club la care a evoluat a fost Weston-super-Mare. În total, el a strâns 605 de partide la nivel profesionist.
Poliția acum vrea să stabilească circumstanțele în care s-a întâmplat incestul și vor apela la teste ADN pentru a stabili cu certitudine cine este tatăl nou-născutului. De asemenea, autoritățile trebuie să stabilească dacă fetița a fost abuzată

Băiatul, care atunci când sora sa a rămas gravidă avea 13 ani, nu va suporta consecințe legale, însă părinții sunt pasibili de sanțiuni penale.

Tine-ti familia si prietenii informati!
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *