Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

O profesoara de 36 de ani a organizat o orgie cu 7 elevi.



O profesoara in varsta de 36 de ani si-a inselat sotul cu proprii elevi de la clasa. Femeia se gandea bine inainte sa-i aleaga si le promitea note bune daca ii indeplineau fanteziile bolnave.








Jacyln McLaren, pradatoarea sexuala, in varsta de 36 de ani, din Canada, s-a confruntat initial cu 42 de acuzatii privind sexul cu minori, cu varste chiar si de 13 ani, insa a acceptat sa pledeze vinovata doar pentru sapte dintre ele. Toate sapte s-ar fi intamplat in acelasi timp, femeia organizand o orgie cu elevi, la ea acasa.







Ca sa-i convinga sa vina la ea acasa, femeia a inceput sa le trimita poze cu ea dezbracata si sa le faca promisiuni deocheate. Potrivit anchetatorilor, minorii au venit, iar femeia a abuzat de ei. Tot anchetatorii precizeaza ca profesoara le-a oferit tuturor placeri orale, la plecare.




loading…
loading…




Totusi, ea a fost data de gol de Facebook, pentru ca unii dintre elevi au filmat grozavia si au inceput sa se laude pe retelele de socializare cu reusita lor. Potrivit presei internationale, politia a intrat pe fir si a oprit toata nenorocirea.




Jaclyn McLaren a primit doi ani de puscarie, cu interzicerea unor drepturi. Dupa executarea pedepsei, femeia nu mai are voie sa se apropie la mai putin de 100 de metri de orice fel de scoala si va fi incadrata in cazierul judiciar, pentru tot restul vietii, la „pradator sexual”.












Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *