Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce a pățit Smiley după ce a ajuns la metrou. A fost nevoit să ceară ajutor. Andreea Mantea s-a ‘topit’ după ce a văzut totRar mai vezi ca un artist de top de la noi să circule cu metroul, dar iată Smiley a făcut-o, spre aprecierea a mii de fani, inclusiv a Andreei Mantea.

Ce a pățit Smiley după ce a ajuns la metrou
Atunci când și-a făcut apariția, Smiley le-a făcut o surpriză de proporții fanilor, dar cu siguranță și călătorilor care se aflau în metrou. Acesta a lăsat la o parte luxul mașinii personale și a circulat cu mijloacele de traansport în comun, spre marea suprindere a tuturor. În descierea imaginii pe care artistul a postat-o pe Internet, acesta a cerut și ajutorul internauților lansând o întrebare pentru… cunoscători: ”Dacă vreau să ajung în Dorobanți cu metroul tre` să cobor la Aviatorilor sau la Ștefan cel Mare?”.Comentariile internauților nu au întârziat să apară, felicitându-l pe artist pentru modul în care s-a expus. Printre aceștia s-a aflat și Andreea Mantea, prezentatoarea Kanal D, care a și replicat pe Instagram: ”Mii de aprecieri meriți. Te pup”. Se pare că succesul nu l-a schimat pe ”omul Smiley”, iar asta transpare din noua postură în care s-a afișat.
loading…
loading…
Smiley s-a întors din vacanță petrecută în destinație exotică

Smiley s-a întors recent din vacanța petrecută într-o locație exotică, petrecută alături de Gina, dar și de familia sa. În ultimele postări ale vedetei apare și Gina Pistol, despre care Andrei a recunoscut că îi este noua parteneră de viață. Asta se întâmpla prin septembrie anul trecut, după ce paparazzi i-au surprins împreună la diferite evenimente mondene.
„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteodată mai fac eu ceva. Mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant.”, a dezvăluit Smiley.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *