Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

De necrezut! Un primar din Iaşi a dat 100 de lei unui proxenet care i-a adus la birou o copilă răpită de la şcoalăDamian Butnariu, el este primarul comunei Mogoşeşti Siret, din judeţul Iaşi, care a dat 100 lei unui proxenet pentru a îî aduce la birou fete cu care să întrețină relații sexuale. Numele acestuia a ajuns la anchetatori după ce Diana, o minoră de 17 ani, a formulat o plângere împotriva proxenetului Adrian Buduroi, pe care îl acuza că a răpit-o, atât pe ea, cât şi pe sora sa.
„Ar fi fost traficată de inculpatul Buduroi, fiind obligată să întreţină relaţii sexuale cu o persoană numită Damian (primarul comunei Mogoşeşti-Siret), pentru o sumă de bani de care a beneficiat inculpatul Buduroi“, potrivit documentele de la dosar.Diana a povestit că în vara respectivă, ea şi sora sa 16 ani, au avut un conflict cu mama lor şi au plecat de acasă. Amândouă erau bursiere şi primeau alocaţie, şi au decis să se mute cu gazdă în Paşcani. Un tânăr la care au apelat le-a dus la proxenetul Adrian Buduroi, care locuia în suburbia Fântânele din Paşcani. Acesta le-a abuzat sexual, scenele fiind filmate. „În zilele următoare, inculpatul a constrâns-o pe persoana vătămată să întreţină relaţii sexuale cu el ameninţând-o că va face publice înregistrări video ale relaţiilor sexuale întreţinute cu victima“, se arată în motivarea din 2019 a sentinţei prin care Buduroi a primit 15 ani de închisoare.
loading…
loading…
După scurt timp, mama celor două surori a făcut plângere, iar proxenetul a trimis fetele la Poliţie. În toamna anului 2007, Adrian Buduroi a așteptat=o pe Diana la școală și a ameninţat-o că o va ucide dacă nu va urca în maşina sa, în care se mai afla o minoră de 17 ani, şi un alt bărbat. Acesta a dus fetele la sediul Primăriei, „unde le-au obligat să întreţină raporturi sexuale normale şi orale cu martorul Butnariu Damian“.
„Martorul Butnariu Damian a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei cu numita B.G.A. şi cu persoana vătămată M.D.I., care i-au fost aduse de către inculpatul Buduroi Adrian, plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei“,se arată în motivarea sentinţei de pe 31 mai 2019, care nu este definitivă. În perioada următoare, procesul se va relua la Curtea de Apel Iaşi. Contactat telefonic ieri de „Ziarul de Iaşi“, primarul Butnariu nu a negat explicit declaraţia dată în faţa anchetatorilor, ci doar a spus că memoria nu îl ajută prea mult: „Hmmm, nu mai ştiu, e mult de atunci“.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *