Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Alex, băieţelul care şi-a văzut frăţiorii cum ard de vii, la Timişoara, plânge încontinuu



Patru frăţiori au murit miercuri seară, într-o casă din Timișoara, după ce camera lor a luat foc. Fuseseră lăsaţi de părinţi în grija fratelui cel mare, sigurul care a supravieţuit infernului. De atunci, Alex este în stare de şoc şi plânge încontinuu.








Nenorocire mare, miercuri seara, în cartierul Elisabetin din Timişoara. Lăsaţi nesupravegheaţi de părinţi, patru fraţi au murit arşi de vii, după ce casa lor a fost cuprinsă de flăcări.

Alexandra avea 6 ani, Andrei – 4 ani, Antonia împlinise chiar 2 ani chiar în ziua tragediei, iar Adrian avea doar 4 luni.







Toţi cei patru copilaşi, împreună cu fratele lor mai mare, erau singuri acasă, în timp ce părinţii erau la lucru. Băiatul de 14 ani, Alex, a mers la bucătărie să încălzească laptele pentru mezinului familiei. S-a întors după 10 minute, însă era deja prea târziu. Camera era deja cuprinsă de flăcări, iar din cauza fumului gros şi înecăcios nu a putut intra.




loading…
loading…




A luat un extinctor şi a încercat să lichideze incendiul, însă nu a reuşit şi a renunţat.

Apoi a încercat să mai intre încă o dată în cameră, însă fumul i-a invadat plămânii şi şi-a dat seama că nu va reuşi.

A ieşit din cameră, a mers la tabloul electric, a întrerupt alimentarea cu energie, apoi şi-a alertat vecinii, care au sunat la 112. Din păcate, pompierii care au ajuns la faţa locului i-au găsit pe cei patru copii morţi.




Alex, martor la aceste scene înfiorătoare, este în stare de şoc. Este internat în continuare în spital, sub atenta supraveghere a medicilor.

“Îi pare rău, a rămas marcat… cu ajutorul psihologilor, sper să fie bine. Plânge, plânge, plânge mereu… nu mai am cuvinte.







Noi încercăm să fim aproape de el. Mi-a povestit că a încercat să intre în cameră, dar nu a putut… era prea fum… a fugit şi a adus extinctorul…”, spune Ana-Maria Vulpe, mama copilaşilor morţi.



Astăzi, familia copiilor va ridica trupurile neînsufleţite ale micuţilor, pentru a fi conduse pe ultimul drum, relatează sursadevest.ro.

Cei patru copilaşi vor fi înmormântaţi miercuri, în oraşul Recaş, localitatea natală a mamei lor.




Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *