Cristina Șișcanu, un nou scandal la Survivor România. Soția lui Mădălin Ionescu a răbufnit publicCristina Șișcanu a acceptat provocarea Kanal D, numită ”Survivor”. Presiunea, foamea, tensiunile și condițiile grele pe care le are de înfruntat au copleșit-o deja pe vedetă, făcând-o să lăcrimeze.
Cristina Șișcanu, un nou scandal la Survivor România
Vedete din România și oameni obișnuiți au început supraviețuirea pe 18 ianuarie, de la ora 20:00. Totul se filmează în Republica Dominicană, însă, deși provocările și foamea sunt acolo, și acasă este suferință. ”Războiul” între membrii celor două echipe, din păcate, este inevitabil, mai ales că toți își doresc să câștige fiecare probă sau provocare.Protagonistele serii trecute, la Survivor România, au fost Cristina Șișcanu și Lola și totul s-a petrecut în timpul unei probe. De această dată, soția lui Mădălin Ionescu s-a „războit” cu Lola . Se pare că totul ar fi pornit de la o probă în urma căreia una dintre ele urma să obțină imunitatatea. La un moment dat, spiritele s-au încins, iar Cristina Șișcanu nu a mai rezistat și a răbufnit, după ce Lola a ținut-o de mâini, forțând-o, astfel, să piardă proba.
loading…
loading…
Soția lui Mădălin Ionescu a răbufnit public

Cristina Șișcanu a mărturisit că nu își mai dorește să fie, în continuare, în joc și că ceea ce i se întâmplă nu este drept.„Hei hei hei. Ce-i asta? Gata, nu joc. Gata, nu joc. Mă ține de mână. Mă prinde de mâini și mă ține. Nu este ok” a spus Cristina Șișcanu.
În numai câteva secunde, s-a dezlegat la ochi și a spus că nu vrea să mai joace. După ce a primit suficiente încurajări din partea colegilor, Cristina Șișcanu a reintrat în joc, însă a pierdut în fața Lolei.„Din păcate mi-am dat seama că minusul nostru este că suntem prea eleganți. cei din echipoa adversa sunt obisnuiți cu asta și au strategii pentru a reusi. Noi nu putem scăpa de această eleganță și de aceea pierdem.”, a spus Cristina Șișcanu după terminarea jocului.

„Cristina, e un joc. E normal să luptăm, mai ales că miza este mare” i-a spus și Lola, însă soția lui Mădălin Ionescu a refuzat să mai vorbească cu ea.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *