Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Doi tineri proaspăt căsătoriți au făcut amor cu un alt cuplu în luna lor de miere. Toţi au rămas mască atunci când au aflat adevăratul motivS-au căsătorit în luna mai și au plecat în luna de miere în Spania. Însă, cei doi tineri și-au șocat prietenii când le-au spus ce au făcut în ultima lor zi de vacanță.

Lee Blackley, 31 de ani, și Terri Blackley, 27 de ani, spun că ziua nunții lor a fost una dintre cele mai fericite momente din viața lor. Asta însă nu i-a împiedicat să facă sex cu un alt cuplu, chiar în luna de miere.
Cuplul a început viața de swingeri încă de pe vremea când se întâlneau și nu au de gând să se oprească odată cu oficializarea relației. Tinerii au însă și unele reguli atunci când se culcă cu alții. Sărutul, de exemplu, nu este permis.„Am fost în luna de miere și am găsit un alt cuplu. Am vorbit online și ne-am întâlnit în ultima noastră noapte din luna de miere. Ne-am gândit: Hai să o facem”, a povestit Terri.
loading…
loading…
Însă, ceea ce i-a surprins pe ceilalți este faptul că tinerii căsătoriți susțin că lucrul acesta i-a făcut să fie și mai uniți, scrie Mirror.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *