Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Şi-au anulat nunta după ce socrul mare a fugit cu soacra mică. De necrezut!Doi tineri din India au fost nevoiţi să-şi anuleze nunta, după ce socrul mare a fugit cu soacra mică. Cei doi fugari sunt disparuti
In a doua săptămână din februarie urma nunta celor doi, dar a fost anulată după ce între socrul mare și soacra mică s-a aprins flacăra iubirii și au fugit împreună. Bărbatul de 48 de ani și femeia de 46 sunt disparuti de 12 zile.Socrul mare, Rakesh, un afacerist din industra textilelor, nu a mai luat legatura cu nimeni si nu se stie absolut nimic despre el inca din 10 ianuarie. Swati, femeia care i-a aprins inima, în ciuda statutului de soarcă mică, a dispărut la rândul ei.
loading…
loading…
Conform presei indiene, cei doi erau vecini de cartier în orașul Surat, ceea ce explică apropierea ciudata dintre ei…
„Se știau deoarece aveau același cerc de amici. Câțiva prieteni apropiați ne-au informat după ce au fugit că au avut o relație în trecut. Cu toate acestea, Swati s-a logodit cu actualul ei soț”, a spus o rudă de-a tinerilor.

Aceasta poveste a devenit virală pe rețelele sociale din India.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *