Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Fiica lui Gheorghe Dincă a dat marea lovitură și a părăsit România de urgență. Practic, s-a îmbogățit de când tatăl ei a fost arestat, cum a facut:Fiica lui Gheorghe Dincă a vândut domeniul de la Arad pe care organiza partide de vânătoare pentru afaceriștii Italieni și a părăsit România de urgență. Tranzacția a fost făcută în ultimele luni, în perioada în care Dincă a fost anchetat de DIICOT în cazul cr.melor din Caracal.
Daniela Dincă a avut la un moment dat o relație cu afaceristul italian Giorgio Albiero, care a mur.t în luna februarie a anului trecut. Acesta a pus-o administrator pe femeie pe un domeniu din Arad, unde mai mulți oameni de afaceri din Italia veneau la partide de vânătoare. Cei care i-au cunoscut pe Giorgio Alberto și pe Daniela Dincă susțin că femeia se asigura că celor care vin pe acest domeniu nu le lipsește nimic și că le-ar fi adus și fete.Toată familia lui Dincă încearcă acum să scape de afacerile care au intrat în atenția procurorilor DIICOT. Acesta pare să fie motivul pentru care Daniela Dincă a vândut domeniul de la Arad și a plecat din România. Fiica lui Gheorghe Dincă a mai vândut mai multe terenuri pe care le-a primit de la Giorgio Alberto, dar și un apartament, toate fiind situate în Arad. Încă nu se știu detalii despre sumele pe care femeia le-ar fi primit în urma tranzacțiilor, dar se poate spune că aceasta s-a îmbogățit după ce tatăl ei a ajuns în spatele gratiilor.
loading…
loading…
Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, fiind acuzat de opt infracțiuni: tr.fic de persoane, tr.fic de minori, v.ol – două infr.cțiuni, om.r calificat – două infracț.uni și prof.narea de c.davre sau morm.nte – două infr.cțiuni.
Și fiul lui Gheorghe Dincă are probleme cu legea, fiind urmărit p.nal pentru l.vire și alte v.olențe, după ce a lov.t doi jurnaliști. El a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, pe 20 decembrie 2019
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *