Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

A vrut să facă o glumă și a intrat la duș peste soția lui cu o cameră de filmat. A ieșit de acolo transpirat de frică! Uite ce a descoperit acest bărbatUn clip a devenit VIRAL pe Youtube, până acum a strâns 16.722.448 de vizualizări, dar nu e de mirare, filmarea este ruptă dintr-un film de groază și nimeni nu își poate spune sigur ce s-a întâmplat de fapt, sau care este explicația!
Totul începe în momentul în care un bărbat a vrut să facă o glumă soției sale în timp ce aceasta făcea duș, așa că a luat o cameră de filmat și a intrat peste ea în baie. Femeia tocmai își termina dușul, și atunci când l-a văzut, a luat un prosop, l-a pus pe ea, și a ieșit din încăpere.Bărbatul era amuzat și a continuat să filmeze încă câteva secunde, dar abia acum s-a întâmplat ceva extrem de ciudat care i-a dat fiori. Urmăriți ce s-a văzut pe filmare în materialul de mai jos.

Unii spun că este editat, alții spun că e dovada că fantomele există. Voi ce credeți?
loading…
loading…


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *