Bătaie cu luptători MMA și bâte într-un restaurant din București! Ambulanța chemată pentru Răzvan MustațăUn nou scandal în București. Luptătorul MMA Răzvan Mustață, alături de alți sportivi, ar fi abordat o tânără din restaurantul Hanul Drumețului, din Drumul Taberei, fapt ce a dus la o încăierare generală.
În luptă, ar fi intervenit bodyguarzii restaurantului, ar fi fost scoase bâte și Răzvan Mustață, alături de Bogdan Stoica, alt luptător MMA, ar fi fost nevoiți să se apere. Mustață ar fi avut nevoie de intervenția Ambulanței la finalul încăierării, conform cancan.ro.Nepotul antrenorului de box de la Dinamo l-a MASACRAT cu o sabie pe șeful Clanului Sportivilor: tendoane și degete tăiate!

Alt scandal a avut loc în ianuarie. Șeful „Clanului Sportivilor”, Marius Alin Alecu, alias „Bebino”, a căzut victimă în fața „Clanului Țiganilor”, fiind atacat și hăcuit în plină stradă de un nepot al lui Napoleon Gheorghe, antrenorul echipei de box de la Dinamo. „Bebino” se află în comă, la spital. Mai multe detalii AICI.
loading…
loading…


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *