Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

GATA, ACUM E OFICIAL! ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ AU FĂCUT ANUNȚUL: „SE MĂREȘTE FAMILIA”. CUM AU REACȚIONAT EVA ȘI DAVIDFiecare episod de ”vlog” al familiei Măruță este aștepat cu mare interes de admiratorii familiei.

Și asta cu atât mai mult cu cât, Eva, de foarte multe ori, formulează replici memorabile și… delicioase.

De data aceasta, familia Măruță s-a filmat în timp ce se întorcea de la munte. ”Un nou vlog, oameni buni”,
spune Cătălin Măruță la începutul filmării, ”am fost la munte. Și suntem, oare, toți în mașina asta?”

Cei doi prichindei, așezați – ”regulamentar” – pe bancheta din spate a mașinii, au zâmbit imediat.

Iar micuța Eva a început să facă prezența. ”Am un anunț de făcut!”, a strigat David, iar Cătălin Măruță a precizat că este

vorba despre un anunț foarte important. ”Ne luăm câine!”,a strigat David, iar bucuria de pe chipul s-a putut citi cu mare ușurință.

Ei, iată că familia Măruță se… mărește, iar internauții au fost, la rândul lor, încântați de o asemenea veste. ”Îmi place mult că promovați valori!! Inspirați lumea să fie mai bună!

Aveți niște copii nu doar deștepți și frumoși, ci și educați, și cu un suflet bun! Vă ador????????????????????????????”, ”Bună EVA …
loading…
loading…
bună DAVID , sînt bucuroasă că acest cățelus a intrat intr-o familie foarte frumoasă si sînt convinsă că se va simți bine . NIMIC NU E ÎNTÎMPLĂTOR….. ROLLY sau LOLLY ????????….esti norocos ….

Acum așteptăm videoclip si cu noul membru al familiei… Vă felicit pentru sufletele voastre frumoase … BRAVO . O zi bună ????????????????????????????????”,
”O familie simplă, frumoasă și modestă ????”, au fost câteva dintre comentariile postate de internauți în dreptul acestui nou filmuleț ”de familie”.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *