12 dintre cele mai ciudate și bizare ploi care au căzut vreodată pe PământPloaie, zăpadă sau lapovită. Acestea sunt câteva dintre lucrurile care le-ai aștepta în mod normal să cadă din cer. Ce zici de păianjeni? Broaște? Dar pește?!
Natura este imprevizibilă iar fenomene naturale au loc tot timpul însă unele dintre ele sunt greu de explicat chiar și pentru cei mai buni oameni de știință, oricât ar încerca să găsească răspunsurile.Unele dintre cele mai spectaculoase fenomene sunt ploile cu diferite obiecte sau chiar animale care au uimit întreaga planetă și au pus în dificultate oamenii de știință în a explica fenomenele.

Iată cateva din cele mai ciudate și bizare ploi care au căzut vreodată pe pământ:

Ploaia cu păsari, Arkansas, Statele Unite ale Americii, 2011
loading…
loading…
Aproximativ 5.000 de păsări au căzut moarte din cer în Arkansas în ajunul Anului Nou în 2011.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *