Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Caz HORROR! Gigi Becali le-a construit o casă, ei au făcut-o praf, iar tatăl își viola fiica în vârstă de 16 ani!Gigi Becali a donat unei familii cu mulți copii din localitatea gorjeană Văgulești o casă, dar aceștia au vândut-o, iar casa a ajuns o ruină. În ianuarie, a ieșit la iveală că tatăl familiei, Alexandru Bucur, își viola fiica în vârstă de 16 ani.
La începutul lunii ianuarie, o asociație din Gorj făcea publică situația a șapte copii, șase dintre ei minori, crescuți de tatăl invalid după ce mama i-a părăsit. Unul dintre cei mici, Andrei, suferă de un handicap locomotor: labele picioarelor lui sunt sucite și nu poate nici să le miște. Familia trăia în condiții mizere, într-o casă care nu are nici măcar ușă la intrare.Pentru că soții ajunseseră să doarmă sub cerul liber cu un copil nou-născut, al cincilea, și bolnav pe deasupra, omul de afaceri Gigi Becali le-a cumpărat o casă în comuna Văgiulești. Presa locală relata, în 2012, că Becali a venit personal cu elicopterul în sat pentru a semna actele de cumpărare. Le-a adus și mobilă, frigider, mașină de spălat, mese și veselă, le-a oferit 5.000 de lei ca să treacă de iarnă cu bine și le-a promis că îi ajută lunar cu 2.000 de lei, o perioadă.
loading…
loading…
Localnicii spuneau atunci, potrivit presei gorjene, că oricine altcineva din sat ar fi meritat ajutorul, numai soţii Bucur nu, mai ales că şi primăria a încercat să-i ajute şi le-a dat o casă pe care au distrus-o.

Casa care le-a fost dăruită a fost lăsată de izbeliște și încet, încet a ajuns să semene cu o groapă de gunoi. Din trei camere, doar două mai au sobe. Gardul a fost dărâmat și folosit ca lemn de foc, nici grădina din față nu mai există, pereții sunt plini de igrasie, iar una dintre camere este folosită și ca bucătărie.

TATĂL ALEXANDRU BUCUR ÎȘI VIOLA FIICA ÎN VÂRSTĂ DE 16 ANI
Poliția din Gorj a deschis deja un dosar penal pentru viol pe numele lui Alexandru Bucur. Alexandra, fiica în vârstă de 16 ani a familiei Bucur, le-a povestit anchetatorilor că tatăl său a violat-o, de mai multe ori, începând din vara lui 2019. Abuzurile au început la scurt timp după plecarea mamei sale.„Acest copil a fost violat de mai multe ori și are traume”, a declarat pentru Libertatea președintele asociației, Cristina Lia.

Reporterii Libertatea au decis să meargă în Văgiulești, jud. Gorj, pentru a înțelege cum au ajuns așa, cum se descurcă, de ce nu i-a ajutat nimeni până acum și ce ar fi de făcut pentru a le îmbunătăți traiul. Libertatea a realizat un reportaj despre cazul HORROR în ediția de astăzi a ziarului.


„Eu nu l-am ajutat pe el. Am ajutat copiii. Casa am cumpărat-o pentru copii. Eu cumpar când văd că e o familie cu 7-8 copii și stau în 2 camere. Fetele nu trebuie sa stea la un loc cu băieții. Eu am ajutat 10 copii și o femeie. Eu nu sunt Dumnezeu” –
Gigi Becali la România TV, la finalul anului trecut

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *