Și-a vândut casa pentru a-și trata problemele de sănătate! Radu Pietreanu a suferit o intervenție chirurgicală complexă la o clinică din TurciaPe drept supranumit “Profu’ de umor”, întrucât a făcut să râdă în hohote mai multe generații, Radu Pietreanu este gata să intre din nou în rolul care l-a consacrat. Artistul care mereu și-a dorit să bucure, nu să întristeze publicul, a trăit discret în ultima perioadă, dintr-un motiv întemeiat. S-a tratat în străinătate de o boală cruntă, fapt pentru care chiar a fost nevoit să-și vândă casa.
Anul trecut a fost unul de cumpănă pentru Radu Pietreanu, însă șansa a făcut ca artistul să poată petrece cu zâmbetul pe buze aniversarea vârstei de 56 de ani, pe care i-a împlinit în urmă cu doar o săptămână. Și odată cu noul an, artistul a început și o viață nouă, pe toate planurile, de la A la Z.Nu de alta, dar s-a și mutat din București, alegând să trăiască într-un mediu mult mai prietenos, respectiv la munte, la Azuga, unde deținea de mulți ani o proprietate, o casă care, ani la rând, a fost închiriată. Motivul mutării sale? Imobilul de la marginea Bucureștiului – mai exact vila în care a locuit în ultimii 15 ani -, situat lângă Pădurea Băneasa, a fost nevoit să-l vândă.
loading…
loading…
Însă nu l-a deranjat foarte tare, întrucât a conștientizat că este mult mai bine să trăiască departe de agitația Capitalei. Potrivit unor surse din anturajul lui, Radu Pietreanu ar fi avut nevoie de o sumă consistentă de bani pentru a acoperi cheltuielile medicale la clinica din Turcia unde a fost operat în toamna anului trecut și, de asemenea, și pentru tratamentul ce i-a redat sănătatea.A devenit adeptul unui stil de viață sănătos

Radu Pietreanu, care a trăit până acum în stil rock and roll, cu nopți pierdute, călare pe motocicletă și cu chitara în brațe, are acum un cu totul alt stil de viață, conștient că sănătatea lui depinde enorm de alegerile zilnice. În micul orășel montan unde a ales să se mute este mai aproape de mulți producători locali de alimente bio, dar și de fermieri, de unde își procură hrana zilnică.


În ciuda zvonurilor născute pe seama tăcerii sale, Pietreanu a preferat să se rupă de societate și să se concentreze pe schimbările din viața sa. Ceea ce l-a ajutat să-și limpezească și mintea. Acum, că și-a pus ordine în viață pe toate planurile, artistul este gata să-și reia activitatea artistică pe 2020, un prim spectacol pe anul acesta muzicalo-umoristic cu el în rolul principal urmând să aibă loc pe 1 martie, la Timișoara.


Vizibil mai slab, dar într-o formă fizică foarte bună, Pietreanu a urcat pe scenă și la sfârșitul anului trecut, la invitația unor buni prieteni, dar la un concert discret, care s-a desfășurat la o pensiune din Baia Mare.


Artistul care încă se identifică prin Vacanța Mare, cel mai de succes grup umoristic de după 89, Radu Pietreanu nu și-a pierdut pofta de muncă. Astfel, pe lângă propriile spectacole, artistul pregătește noi scheciuri online și scenarii pentru piese de teatru.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *