Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Mara Bănică a luat-o la rost pe Vulpița: „Mi se pare mie sau ai devenit mai tupeistă?”Ce face faima din om! De când a devenit o mică vedetă a televiziunii, Vulpița parcă a devenit un alt om! Acest lucru a fost observat de Mara Bănică, care a remarcat cât de mult s-a transformat de-a lungul aparițiilor sale la „Acces Direct”. Așa se face că a luat-o iar la rost pe Veronica, în plin scandal cu socrii Ilinca și Dumitru.
Soacra o invită înapoi acasă, dar Vulpița nu iartă! După ce i-a transmis socrului un mesaj de la mulți ani, incidentele din ultima perioadă cu părinții lui Viorel au făcut-o pe Vulpiță să-și schimbe părerea. A spus că se întoarce doar dacă socrii „lasă un pic mai moale clampa”, fapt ce l-a scos din sărite pe domnul Dumitru Stegaru.Mara Bănică, noi critici pentru soția-vulpiță

La un moment dat, Mara Bănică a remarcat schimbarea în atitudine a Veronicăi Stegaru și chiar a „urechit-o” puțin, la „Acces Direct”.
loading…
loading…
„Scuză-mă un pic, mi se pare mie sau ai devenit puțin mai tupeistă, mai obrăznicuță? Așa ai zis de toți, că nu-i adevărat și pe urmă…”, a spus Mara Bănică.

Jurnalista a intervenit și atunci când cearta aprinsă dintre soacră și Vulpița a luat o notă ușor blasfemică.
„Te rog frumos să nu fii blasfemică, dacă vrei să fii obraznică, cu soacră-ta, poți să fii, dar să nu iei numele Domnului în derâdere”, a mai spus Mara Bănică.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *