Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce gest a facut Irina ColumbeanuNici tatal ei nu s-ar fi gandit ca e capabila de asta, la nici 12 aniLa numai 12 ani (pe care-i va implini luna aceasta, pe 17), Irina Columbeanu s-a implicat deja in mai multe acte de caritate.

Fiica Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu ii ajuta pe copiii si pe oamenii nevoiasi, dar are grija si de adaposturile pentru animale.
Mostenitoarea imperiului construit de Ion Columbeanu si preluat de Irinel Columbeanu, Irina nu se comporta ca un copil de bani gata.Educatia primita de la bunic si de la tatal ei a facut-o sa constientizeze faptul ca nu toti copiii au avut sansa ei, de a se naste intr-o familie bogata.

Fiica Monicai Gabor e sensibila la suferintele celor nevoiasi. Si, de ceva timp, si-a propus sa-i ajute, implicandu-se in acte de caritate.
loading…
loading…
Copila si-a donat o parte din economii. Si si-a propus sa stranga bani in continuare, in acelasi scop. Irina are grija si de cateva adaposturi pentru animale.

Asta pentru ca iubeste foarte mult necuvantatoarele. Este si motivul pentru care a renuntat la carne. Ea a trecut la o alimentatie vegetariana: nu vrea ca animalele sa fie sacrificate.
Isi exploreaza toate laturile artistice

Irina nu pare a le calca pe urme barbatilor din familie. Ea nu arata inclinatii catre partea materiala a vietii, ci e, mai degraba, atrasa de cea artistica. Dupa ce a luat lectii de actorie si de pictura,fata s-a aratat interesata si de muzica, asa ca s-a apucat de studiat chitara. Nu-si neglijeaza nici scoala,

unde preferatele ei sunt limbile straine. Stie deja sa vorbeasca cursiv in engleza si franceza!


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *