Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Joseph Hadad a făcut infarct. Primele informații despre starea bucătaruluiJoseph Hadad a făcut infarct. Celebrul bucătar a fost transportat de urgență cu ajutorul unei ambulanțe SMURD la un spital din Capitală. Care sunt primele informații despre acest caz:

Joseph Hadad a făcut infarct
Chef Joseph Hadad a fost transportat la spital de urgență în dimineața zilei de miercuri, 12 februarie, după ce a suferit un infarct. Celebrul bucătar a fost internat în spitalul CC Iliescu din Capitală, potrivit jurnaliștilor de la Antena 3.Momentan, se știe că acesta a acuzat stări rău la domiciliul său, iar ulterior a făcut infarct. Echipajul SMURD, sosit la puțin timp la fața locului, i-a acordat primul ajutor și a reușit să-l stabilizeze.

Joseph Hadad, jurat în cadrul emisiunii „Top Chef”
loading…
loading…
Joseph Hadad și-a făcut debutul în televiziune grație emisiunii difuzate de postul de televiziune Antena 1, „Top Chef”. Alături de Nicolai Tand și Tudor Constantinescu, Joseph Hadad a bucurat milioane de români cu emisiunea-fenomen. Show-ul era prezentat de Alina Pușcaș.
Bucătarul deţine secretele a peste 2000 de reţete şi a creat, de-a lungul timpului, show-uri culinare pentru celebrităţi precum Madonna, Frank Sinatra, Michael Jackson, Robert de Niro, Bill Clinton, Francois Mitterrand, Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul de Lichtenstein.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *