Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Povestea impresionantă a lui Rambo, “măcelarul lui Tolea”! Trăiește într-o casă din chirpici, la 14 ani muncea pe șantier și acum se bate pentru a-și ajuta familiaFlorin “Rambo” Lambagiu, ”măcelarul lui Tolea Ciumac”, provine dintr-o familie săracă și toți banii pe care îi câștigă în sportul de contact îi aduce acasă.
Rambo din Iași, tânărul de 24 de ani care l-a învins pe Tolea Ciumac în ring și va încerca să facă același lucru și în cușcă, are o poveste tristă de viață. Luptătorul se bate pentru a-și ajuta familia, care locuiește în satul Lunca Rateș, lângă Iași, într-o casă din chirpici.
”Rambo” Lambagiu s-a făcut cunoscut după ce la învins pe celebrul Tolea, într-un meci ce părea inegal mai ales din cauza diferenței de gabarit. Organizatorii au speculat diferența de peste 45 kilograme și 15 centimetri dintre cei doi promovând evenimentul ca o veritabilă ciocnire între David și Goliath.
loading…
loading…
Rambo își începuse însă ascensiunea cu un an înainte, după ce a făcut o remiză cu vicecampionul mondial K1 Artur Kyshenko și a cucerit o piramidă la Cluj. Atunci s-a ales cu un cec de 5.000 euro iar sportivul a uimit pe toată lumea spunând ce va face cu banii.
Își construiește o casă mai în satul natal”Îi voi investi într-o casă la mine, la Lunca Rateș. Acum, cât sunt în putere, voi investi într-o căsuță a mea care să fie lângă casa noastră părintească. Am avut o copilărie fericită, dar grea, în care mi-a plăcut să îmi câștig singur bănuții. Acum vreau să îmi ajut familia cât pot de mult”, a declarat Rambo pentru dynamitefighting.ro.
Lambagiu provine dintr-o familie cu trei copii, care au crescut într-o casă din chirpici. Rambo a trebuit să înceapă de copil să muncească pentru a nu mai depinde de ajutorul părinților, care și așa o duceau destul de greu.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *