Vanghelie a fost jefuit! Poliția a intervenit în forțăCasa lui Marian Vanghelie a fost răpusă de hoți. Se pare că infractorii au furat lucruri scumpe și de colecție din casa fostului primar, din Ghermănești. În plus, potrivit autorităților, casa a fost supravegheată de hoți vreme de ceva timp.
Fostul primar, Marian Vanghelie, a avut parte de clipe de coșmar în urmă cu două săptămâni. Potrivit România TV, casa politicianului, din zona Ghermănești, a fost spartă de hoți. Se pare că, infractorii au furat bijuterii, dar și un tablou scump, de colecție.Însă, până în momentul de față, autoritățile nu au reușit să afle cine sunt cei care i-au spart casa fostului primar. Oamenii legii sunt de părere că, hoții au intrat în casă, după ce au urmărit victimele și au stabilit care este programul acestora.
loading…
loading…
Marian Vanghelie, politician de meserie, a fost primarul Sectorului 5 al Municipiului București, în perioada 2000-2015. În ultimul an al mandatului său, acesta a fost suspendat din funcție, din cauza arestului preventiv pe motive de corupție. Pe lângă funcția de primar, Vanghelie a fost și vicepreședinte al Partidului Social Democrat. De asemenea, Marian Vangheliea ocupat și funcția de președinte al Organizației PSD a Municipiului București.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *