Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

A văzut că soția sa avea un comportament neobișnuit în ultima vreme. A montat o cameră ascunsă în baie și a aflat un adevăr cruntVăzând că soția sa și-a schimbat comportamentul în ultima vreme, un bărbat a decis să monteze o cameră de luat vederi. Femeia petrecea ore în șir în baie și ieșea de acolo cu ochii umflați de plâns. Imediat cum s-a uitat pe înregistrările video, bărbatul a înțeles ce se petrecea cu soția lui.
Un bărbat și-a filmat soția pentru a vedea de ce se comportă ciudat
Khari Toure a sesizat că soția sa petrecea de la o vreme ore în șir în baie și că mereu ieșea cu ochii umflați de plâns. Deși o confrunta, femeia nu recunoștea nimic. Așa s-a decis să monteze o cameră de luat vederi pentru a afla adevărul. Ulterior, i-a găsit și jurnalulîn care femeia povestea ce se întâmpla cu ea.Pesemne, soția era afectată de faptul că luase în greutate în ultimii ani și se chinuia să slăbească. În înregistrările video se putea vedea cum femeia se urca pe cântar apoi plângea văzând numărul kilogramelor.
loading…
loading…
Khari a știu în acel moment că trebuie să facă ceva. Trebuia să îi reamintească soției sale cât de frumoasă e în ochii lui, așa că i-a scris un cântec în care a subliniat faptul că dragostea nu se măsoară pe cântar, că dragostea lui pentru ea este eternă indiferent de greutatea ei și că indiferent de circumstanțe el îi va fi alături. A atașat versurile în jurnalul soției sale pentru a-i aminti mereu că o iubește, potrivit reshareworthy.com.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *