Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce spune Dumnezeu când te dai jos din pat…Am citit o carte de Tony Evans în care spunea că un copil al lui Dumnezeu când se dă jos din pat, Satana și demonii lui zic: “Offf, gata, a pus piciorul jos!” Așa ar trebui să fie un om dedicat lui Dumnezeu, când se dă jos din pat ar trebui să sperie iadul, să aducă pierderi uriașe Împărăției Întunericului. Să smulgă oameni din vicii, din boli, din îngrijorări, din depresie, din ură și din tot ce-i rău. Astfel să distrugă lucrările Diavolului.
Eu mă întreb ce zice Dumnezeu despre tine când pui piciorul jos din pat? În dreptul unora poate spune: “I-am mai dat o zi, sper să nu o irosească cum a făcut-o ieri, sper să nu o consume pe vicii și să nu facă de râs numele de creștin!” Sau poate spune: “Uite copilul meu, urmează să intre în faptele bune pe care i le-am pregătit, urmează să aducă mari distrugeri demonilor și stăpânului lor!”Dacă credeți că Dumnezeu nu privește la voi în fiecare zi citiți primele capitole din cartea Iov și veți vedea acolo cum s-a lăudat cu un om înaintea Satanei, Dumnezeu era încântat de Iov atât de tare încât “nu s-a putut abține” să nu i-l arate Diavolului ca pe un ostaș puternic, care oricând poate face de râs orice putere demonică. Iar Iov asta a și făcut, a umilit tot arsenalul Satanei îndreptat împotriv lui.
loading…
loading…
Ești tu un om de care se sperie iadul și cu care se laudă Dumnezeu?

Cu prețuire,
Toni Berbece

https://toniberbece.ro/ce-spune-dummezeu-cand-te-dai-jos-d…/Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *