Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Doi soţi din Bistriţa-Năsăud au 11 copii și 224 de nepoţi și strănepoţi. Cel mai mare are 69 de ani!O familie dintr-un sat bistriţean este demnă de Cartea Recordurilor! Cei doi soţi care trăiesc una dintre cele mai longevive poveşti de iubire, cel puţin din ţara noastră. Sunt împreună de decenii. Şapte mai exact. Au 11 copii împreună şi nu mai puţin de 224 de nepoţi şi strănepoţi. Atât de mulţi că uneori nici chiar ei nu le mai ştiu numărul!
Pare că tot satul s-a adunat în această casă. De fapt, mai multe sate. Doar că pe oamenii de aici îi leagă mai multe decât am crede. Cu toţii sunt rude. Povestea familiei Rus din Parva începe cu Ioan şi Dochia. Au aproape 90 de ani de viaţă. Pe care o trăiesc împreună de şapte decenii încoace.
Ne-a plăcut unul de altul, şi ne-am luat, am făcut o casa şi o familie. Am avut numai 18 ani când ne-am luat! Câteodată n-am avut aşa minte!
11 copii s-au născut din dragostea lor. I-au văzut crescând, însurându-se şi chiar îmbătrânind alături de ei. Cel mai mare are acum 69 de ani.
loading…
loading…
Când vine vorba despre nepoţi, cei doi pare că le-au pierdut numărul.

Îi cunosc pe oamenii aştia de când eram copil, am crescut alături de ei, sunt niște oameni deosebiţi și mi se pare ca așa repede au trecut aia 70 de ani, ca şi când a trecut o zi – Ioan Strugari, primarul comunei Parva
Sătenii se mândresc cu vecinii lor şi sunt siguri că, dacă nu ar fi atât de ocupaţi cu nepoţii, cei doi ar putea aplica pentru un loc în Cartea Recordurilor pe care l-ar şi câştiga.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *