Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Acțiune de anvergură a Poliției din Ploiești. Au încatușat o bătrânică pentru că a refuzat să plece din locul unde vindea zarzavaturiO bătrânică ce vindea zarzavaturi la o tarabă improvizată, lângă o piață din Ploiești, a fost încătușată de polițiști după ce a refuzat să își strângă taraba improvizată, pentru că nu avea autorizație de comerciant.

Potrivit Observatorul Prahovean, care citează IPJ Prahova, polițiștii participau la o acțiune de combatere a comerțului stradal ilicit, desfășurată simultan în mai multe cartiere din Ploiești.
Conform sursei citate, bătrâna le-ar fi reproșat polițiștilor că ”se iau tocmai de ea”, deși erau mai multe cazuri similare în zonă.

De asemenea, ea le-ar mai spus și că este bolnava , că nu are altă sursă de venit, după care ”a scăpat și vreo două vorbe”, pe care polițiștii le-ar fi considerat ofensatoare.


loading…
loading…


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *