Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Politica

DE CE ESTE CHEMATĂ VULPIȚA ÎN FIECARE ZI LA ACCES DIRECT. PLANUL SECRET AL POSTULUI ANTENA 1În ultima perioadă, prezența ”Vulpiței din Vaslui” în emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1 a stârnit nenumărate controverse, foarte mulți dintre telespectatori fiind nu numai contrariați, ci și indignați. Prestația Veronicăi Stegaru este considerată deplasată și vulgară, motiv pentru care Consiliul Național al Vizualului a primit, de altfel, reclamații din partea celor care susțin că ”Vulpița” nici măcar nu ar trebui să apară pe post.
De partea cealaltă, reprezentanții Antenei 1 consideră că audiențele spun totul, ”Acces Direct” – prezentată de Mirela Vaida – poziționându-se pe primul loc pentru a patra oară consecutiv în intervalul orar 17.00 – 19.00. Emisiunea prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1, a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public, în perioada 10 – 14 februarie, potrivit a1.ro.
Concluzia ar fi aceea că ”Vulpița din Vaslui” reușește să atragă telespectatorii, indirent dacă o apreciază sau nu, curiozitatea fiind, astfel, debordantă. Iar planurile responsabililor de la Antena 1, cel puțin deocamdată, funcționează la parametri maximi. Potrivit sursei citate, luni – 10 februarie – ”Acces Direct” a adunat în fața micilor ecrane 1.984.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara. În ceea ce privește ”minutul de aur”, acesta a fost înregistrat în aceeași ediție, atunci când – la ora 18:46 – 2.917.000 de telespectatori din toată țara urmăreau ”Acces Direct”.
“Noi prezentăm povestea reală de viață a unui cuplu, Veronica, zisă Vulpița, și Viorel, dintr-unul dintre cele mai sărace județe, fără educație și fără locuri ce muncă, dar care se confruntă cu probleme de familie des întâlnite și la case mai mari. Totul a pornit de la o alarmă falsă: un presupus viol dovedit a fi un “amantlâc în serie”. Telenovela a început, restul a venit de la sine. Personajele au electrizat publicul, iar cazul lor a devenit unul comentat de toată lumea”, a declarat Mirela Vaida, referindu-se la prezența în emisiune a ”Vulpiței”.
loading…
loading…


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *