DE CE ESTE CHEMATĂ VULPIȚA ÎN FIECARE ZI LA ACCES DIRECT. PLANUL SECRET AL POSTULUI ANTENA 1În ultima perioadă, prezența ”Vulpiței din Vaslui” în emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1 a stârnit nenumărate controverse, foarte mulți dintre telespectatori fiind nu numai contrariați, ci și indignați. Prestația Veronicăi Stegaru este considerată deplasată și vulgară, motiv pentru care Consiliul Național al Vizualului a primit, de altfel, reclamații din partea celor care susțin că ”Vulpița” nici măcar nu ar trebui să apară pe post.
De partea cealaltă, reprezentanții Antenei 1 consideră că audiențele spun totul, ”Acces Direct” – prezentată de Mirela Vaida – poziționându-se pe primul loc pentru a patra oară consecutiv în intervalul orar 17.00 – 19.00. Emisiunea prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1, a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public, în perioada 10 – 14 februarie, potrivit a1.ro.
Concluzia ar fi aceea că ”Vulpița din Vaslui” reușește să atragă telespectatorii, indirent dacă o apreciază sau nu, curiozitatea fiind, astfel, debordantă. Iar planurile responsabililor de la Antena 1, cel puțin deocamdată, funcționează la parametri maximi. Potrivit sursei citate, luni – 10 februarie – ”Acces Direct” a adunat în fața micilor ecrane 1.984.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara. În ceea ce privește ”minutul de aur”, acesta a fost înregistrat în aceeași ediție, atunci când – la ora 18:46 – 2.917.000 de telespectatori din toată țara urmăreau ”Acces Direct”.
“Noi prezentăm povestea reală de viață a unui cuplu, Veronica, zisă Vulpița, și Viorel, dintr-unul dintre cele mai sărace județe, fără educație și fără locuri ce muncă, dar care se confruntă cu probleme de familie des întâlnite și la case mai mari. Totul a pornit de la o alarmă falsă: un presupus viol dovedit a fi un “amantlâc în serie”. Telenovela a început, restul a venit de la sine. Personajele au electrizat publicul, iar cazul lor a devenit unul comentat de toată lumea”, a declarat Mirela Vaida, referindu-se la prezența în emisiune a ”Vulpiței”.
loading…
loading…


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *