Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

George Burcea a spsus tot adevărul! De ce nu mai poartă verigheta



Zvonul că Andreea Bălan și George Burcea ar fi în pragul divorțului a dat peste cap toată lumea showbiz-ului din România. Cei doi tocmai s-au întors dintr-o vacanță exotică și păreau mai fericiți ca niciodată, când a apărut din senin zvonul că mariajul lor este pe cale să se încheie.








George Burcea a spsus tot adevărul! De ce nu mai poartă verigheta
Actorul și-a dorit să facă lumină în acest caz și a vorbit deschis despre cum își împart îndatoririle și ce se întâmplă cu ei de când s-au întors din vacanță. El a răspuns și la întrebarea de ce nu mai poartă verighetă, chiar în cadrul unei emisiuni tv.




”Ce e asta? Este statusul ei? Iartă-mă! Am fost la repetiţii de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru. Să vorbim de asta şi de ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii… Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărţim treburile, să ne organizăm timpul…




Suntem şi acum împreună! De acasă vin! Am fost în vacanţă, apoi am filmat, avut repetiţii, am scris, am avut filmări… să mai fac şi vlog? Nu mai pot! Ne-am implicat, mai facem vloguri de gătit când vom mai avea posibilitatea.




loading…
loading…




Dacă sunt pe set, ce să mai facem?! Fiecare îşi face treburile. Ceea ce se întâmplă între noi rămâne în casă. Verigheta lipseşte din ianuarie, de când am fost în vacanţă. I-am dat-o când m-am bălăcit. Verigheta e acasă, la Andreea”a declarat soțul Andreei Bălan, într-o emisiune de televiziune.















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *