Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

In timp ce altii se uita la Vulpita, aceasta MAMA de 77 de ani isi cara in spate baiatul paralizatIn urma cu 59 de ani, Tanti Marioara din satul Marsani l-a nascut pe unicul ei copil, pe nume Ionel. Iubitul Marioarei a fugit in oras imediat ce a aflat despre sarcina ei si nu a mai aparut in viata lor.

Toate rudele erau impotriva tinerei, dar ea a decis ferm sa devina mama, desi stia foarte bine cate greutati o asteapta.
Dar Marioara nu avea habar cat de greu urma sa-i fie. Toate ingrijorarile nu au trecut fara urma pentru fat si baiatul s-a nascut cu dizabilitati. Prognoza medicilor era complet dezamagitoare – cel mai probabil dizabilitatea e pe viata. Dar acest lucru nu a oprit-o pe tanara mama si ea a luat copilul acasa, intr-o camara mica, pe care i-au oferit-o parintii.
Pentru a-i oferi posibilitate fiului sa fie parte a societatii si sa se dezvolte, femeia a decis ca el are nevoie sa invete si il ducea la scoala in spate.

Anii au trecut si baiatul Ionel a devenit un barbat adult, dar mama lui iubitoare contiua sa-l poarte in spate. Li s-a oferit un scaun cu rotile, dar femeia l-a refuzat, spunand ca se descurca si singura.
In timp ce Tanti Marioara se ocupa de treburile casnice, fiul ei nu sta degeaba. Cu ajutorul mainii stangi, care este capabila sa se miste, el reuseste sa faca mestesuguri frumoase din lemn, pe care apoi le daruieste bucuros copiilor si vecinilor.
loading…
loading…
Marioara are deja 77 de ani si recunoaste ca, odata cu varsta, ii este din ce in ce mai greu sa faca fata indatoririlor ei de zi cu zi, dar si mai greu ii este sa se gandeasca la momentul in care va pleca si Ionel va ramane in voia soartei, scrie romaniadeazi.comDacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *